fbpx

Google Ads

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

Πως λειτουργεί το Google Ads ?

Το Adwords είναι μια υπηρεσία της Google που επιτρέπει:

Τη διαφήμιση στη μηχανή αναζήτησης Google στις 4 πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας.
Τη διαφήμιση σε συνεργαζόμενα με την Google websites του δικτύου GDN (Google Display Network) με Banners.
Pre roll Video Ads στο YouTube.
Remarketing όλων των παραπάνω.
Πρώτο αποτέλεσμα στο Google Ads βγαίνει η διαφήμιση που έχει καλή βαθμολογία ποιότητας και σχετικότητας και επαρκές budget στόχευσης. Άρα δεν αρκούν μόνο τα λεφτά για να βγούμε πρώτοι. Θέλει μια σειρά από παραμετροποιήσεις και στοχεύσεις. Εκεί έρχεται η δική μας εμπειρία.

Στη συνέχεια αναλύουμε τους διαφημιστικούς σας στόχους. Τι προϊόντα / υπηρεσίες θέλετε να προωθήσετε, σε τι κοινό, τι στόχο έχετε, με ποια μέσα θα τον πετύχετε, τι budget έχετε.

Εσείς ορίζετε ένα μηνιαίο budget (προϋπολογισμό) που θέλετε να επενδύσετε και μας υποδεικνύετε ποια προϊόντα και υπηρεσίες θέλετε να προωθήσετε.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την καμπάνια με εξειδικευμένες διαφημίσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες του χρήστη που ψάχνει στη μηχανή αναζήτησης.

Οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται στις λέξεις που αναζητούν οι χρήστες στη μηχανή αναζήτησης αλλά και σε συνεργαζόμενα site αλλά και στο YouTube. Όλα αυτά είναι θέμα επιλογής, τα εξετάζουμε ανάλογα με τους στόχους της διαφήμισης.

Κάθε φορά που ένας χρήστης πατάει πάνω στη διαφήμισή σας, πληρώνετε ένα ποσό που έχουμε προκαθορίσει στρατηγικά στο Google Ads. Όταν ο χρήστης πατάει σε μια διαφήμισή σας, οδηγείται στο site σας σε μια σελίδα που επίσης έχουμε προκαθορίσει.

Παρακολουθούμε το χρήστη και αναλύουμε τη συμπεριφορά του καθόλα τη διάρκεια της διαφήμισης για να γνωρίζουμε το δείκτη ικανοποίησης και να μπορούμε να παραμετροποιούμε τη διαφήμιση αλλά και τη σελίδα του site (landing page) που υποδέχθηκε τον κάθε χρήστη.

Τι budget χρειάζεστε στο google ads ?

Ανάλογα με τα προϊόντα που θέλετε να στοχεύσετε και την αγορά που απευθύνεστε χρειάζεστε και το αντίστοιχο budget.

Σε κάθε περίπτωση ξεκινάμε με ένα μίνιμουμ ποσό μέχρι να γίνει η διάγνωση της αγοράς και να δούμε την αντίδραση των καταναλωτών.

Όταν δούμε τα πρώτα αποτελέσματα, συνεχίζουμε αυξάνοντας το ποσό της διαφήμισης κάνοντας όμως πάντα προσεκτικά βήματα έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το ποσό που θα επενδύσουμε θα επιστρέψει υπό τη μορφή αγορών / ενδιαφέροντος / επισκεψιμότητας στο πολλαπλάσιο.

Πρώτα βήματα Συνεργασίας.

Ορίζουμε συνάντηση για να αναλύσουμε τους στόχους σας, να θέσουμε το budget σας, να αναλύσουμε το site σας, να οργανώσουμε τις διαφημίσεις σας.

Οργανώνουμε την καμπάνια σας, δημιουργούμε τις διαφημίσεις, βελτιστοποιούμε το λογαριασμό σας.

Η καμπάνια στο Google Ads ξεκινάει. Βελτιστοποιούμε κάθε στάδιο και παρακολουθούμε τους επισκέπτες, τις αντιδράσεις προκειμένου να φέρουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα μέσα από την στοχευμένη παραμετροποιήση.

Δεδομένου ότι η εισροή χρηστών στο Website ή το Eshop σας είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη της επιχείρησης σας, εφαρμόζουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική PPC (pay per click). Δεν οδηγούμε στο site σας όλο τον κόσμο, αλλά μόνο τους δυνητικούς πελάτες που είναι έτοιμοι να δεχθούν αυτά που τους προσφέρετε.

Πιστεύουμε σε μία συνεχή δοκιμή και βελτίωση του τρόπου προβολής μιας διαφημιστικής καμπάνιας PPC με σκοπό να περιορίσουμε το budget προβολής σας και να πετύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Η διαφήμιση μέσω Google Ads είναι ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος να απογειώσουμε τις πωλήσεις σας με πολύ μικρό κόστος . Στόχος της SNS είναι να ελαττώνουμε συνεχώς το κόστος απόκτησης ενός δυνητικού πελάτη (CPC) αυξάνοντας την απόδοση της επένδυσής σας ακόμη περισσότερο.

Η λεπτομερής και πιστοποιημένη από την Google γνώση μας για τις συνεχώς εξελισσόμενες πλατφόρμες αναζήτησης του Google Ads, θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε

 • Δημιουργία και διαχείριση της καμπάνιας Google Ads
 • Παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας Google Ads
 • Έρευνα Keywords. Μελέτη και επιλογή των λέξεων κλειδιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στους στόχους σας
 • Επιλογή του σωστού budget και κόστους ανά κλικ
 • Κατεύθυνση της διαφήμισης στη σωστή σελίδα υποδοχής(landing page)
 • Σύνδεση της καμπάνιας σας με μέτρηση μετατροπών (conversion tracking )
 • Ανάλυση επισκεψιμότητας με ακριβή νούμερα (με χρήση της υπηρεσίας Google Analytics) για να έχετε πάντα μια λεπτομερή εικόνα της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.
 • Ανάλυση του ανταγωνισμού σας στο Google Ads

Τι θα κερδίσετε

 • Άμεση απόδοση, άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης σας
 • Μείωση των εξόδων της διαφήμισης σας από ότι θα ήταν αν κάνατε μια καμπάνια Google Ads μόνοι σας.
 • Άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας
 • Περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής
 • Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

Αφήστε σε εμάς έννοιες όπως CTR, μέσο CPC, CPI, ROI, δείκτης ποιότητας, και ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Δηλαδή με την εξυπηρέτηση των πελατών που θα σας φέρει σίγουρα, η μειωμένου κόστους βελτιστοποιημένη καμπάνια στο Google AdWords, από την SNS και την υποστήριξη της Google.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Enhance your Search Engine Visibility, Visitor Traffic and Sales Figure