fbpx
 • Ελληνικά
 • English

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις Tik Tok για την επιχείρησή σου; Διάβασε πριν αρχίσεις

Το Tik Tok είναι ίσως και η πιο δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο σε downloads. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν σύντομα βίντεο και να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.
Έχει μεγάλη αποδοχή μεταξύ των χρηστών και έχει εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store και στο Ios App Store.

Ξεκίνησε ως ένα app for fun με εφήβους κυρίως, αλλά σύντομα μπήκαν μέσα και μεγαλύτερες ηλικίες (ιδιαίτερα την περίοδο του lockdown). Αυτό ήταν μια αφορμή να μπουν μέσα και οι επιχειρήσεις όπως ήταν αναμενόμενο και οι επιχειρήσεις σιγά σιγά έφεραν και τα χορηγούμενα post.
Μάλιστα το Tik Tok έχει “μαζέψει” πολλούς influencers και τα προϊόντα που προτείνονται μέσω της πλατφόρμας γίνονται sold out.

Εάν είστε νέοι χρήστες στο Tik Tok, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου βίντεο:

Ξεκινήστε με ένα πλάνο.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος της δημιουργίας ενός βίντεο στο Tik Tok, καθώς λειτουργεί σαν πυξίδα.

Σκεφτείτε τη διάρκεια του βίντεο. Μπορείτε να φτιάξετε σύντομα βίντεο με ένα ή δύο μόνο πλάνα που διαρκούν λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα, αλλά αν θέλετε να φτιάξετε μεγαλύτερα βίντεο, τότε σκεφτείτε πόση ώρα το κοινό σας θα είναι διατεθειμένο να τα παρακολουθήσει πριν βαρεθεί και σταματήσει να τα παρακολουθεί.

Αν το βίντεό σας είναι πολύ σύντομο, κινδυνεύετε να μην μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή του κοινού σας αφού δεν θα μπορέσετε να αναπτύξετε ικανοποιητικά το θέμα σας.
Από την άλλη πλευρά, αν το βίντεό σας διαρκεί πολύ, οι θεατές μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Σωστή στόχευση κοινού

Πριν ξεκινήσετε το βίντεό σας, σκεφτείτε το ιδανικό σας κοινό στο οποίο στοχεύετε ώστε να γίνουν μελλοντικοί πελάτες. Σκεφτείτε:

 • Ποιος θα παρακολουθήσει το βίντεό σας;
 • Ποια είναι τα ενδιαφέροντά τους;
 • Πόσο χρονών είναι;
 • Ποιο είναι το φύλο τους;

Συμφωνούν άραγε με το συγκεκριμένο θέμα ή αισθάνονται διαφορετικά γι’ αυτό από ό,τι εσείς, κι αν ναι, πώς θα επηρεάσει αυτό τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν σε αυτά που λέτε στο βίντεό σας;

Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα εργαλεία για την προβολή της δουλειάς σας.
Μια καλή φωτογραφική μηχανή, ένα καλό μικρόφωνο, και ένα καλό ring light είναι αυτά που χρειάζονται για να ξεκινησει η δημιουργία βίντεο.
Πιθανότατα να χρειαστείτε και κάποιες βασικές γνώσεις video editing για να έχετε ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή έχει άμεση σύνδεση με το CapCut το οποίο είναι πανεύκολο ακόμη κι αν ποτέ σου δεν είχες κάνει video editing.

Διασκεδάστε με την όλη διαδικασία. Στην αρχή θα σας φανεί βουνό αλλά μετά θα χαίρεστε πολύ να δημιουργείτε.
Να θυμάστε τα βίντεό σας να είναι σύντομα, σαφή και περιεκτικά αλλά ταυτόχρονα να είναι ευχάριστα στην παρακολούθηση.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο .

Στην SNS Agency μπορούμε να βοηθήσουμε και να σας λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με την δημιουργία βίντεο Tik Tok, καθώς επίσης και να σας βγάλουμε ένα πλάνο στρατηγικής για βέλτιστα αποτελέσματα!

Στην διάθεση σας

  Comments are closed

  logo
  SNS Agency - Γλυφάδα